BAŞIMIZ SAĞ OLSUN



Haber Kayıt Tarihi : 06 Kasım 2023

Diyarbakır’ın Silvan ve Kulp ilçeleri arasında arama yapan askerlerimizi pusuya düşüren Bölücü Teror örgütü ; 3’ü uzman erbaş, 10’u er olmak üzere 13 yiğidimizi daha toprağa düşürdü. Aynı saldırıda ikisi ağır olmak üzere yedi askerimiz de yaralandı.

Bu saldırıya neden olan her türlü gizli güçleri ve gerçekleştiren eli kanlı terör örgütünün hain saldırısını şiddet ve nefretle lanetliyoruz.

Ayrıca İzmir’deki Çiğli 2′nci Ana Jet Üs  Komutanlığı’ndan eğitim uçuşu için havalanan T-37  tipi askeri eğitim uçağı denize düştü ve bu kazada da iki Pilotumuzu şehit verdik.

12 Haziran Milletvekili seçimlerinden bu yana PKK çetesinin saldırılarıyla verdiğimiz şehit sayısı 24 oldu. İkisi asker üç kamu görevlisi de terör örgütü tarafından kaçırılmış durumda.

Bu vatanda birlik ve dirliğimi bozmak kardeşlik ve dostluklarımızı yıkmak için bir çok kirli işler yapıldı kirli oyunlar oynandı

Bu seneryoda Yıllardır gencecik vatan evlatlarını kurban verdiğimiz terör, her geçen gün dahada çok azmakta ve geride gözü yaşlı analar eşler ve yetim çocuklar bırakmaktadırlar.

Bu Gelişmeler milletimizi kaçırılan Asker Kamu görevlileri ve Şehit ailelerini yakınlarını derinden yaralamıştır

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, Şehit ve kaçırılan Asker Kamu görevlileri ailelerine sabır dileyerer bir an önce kavuşmalarnı , aziz milletimize de başsağlığı diliyoruz.

 

BAĞIMSIZ DİYANET HİZMET SEN

 
 
Yorum Yaz


Bu habere ait yorum bulunmamaktadır